Retour beleid

Als uw bestelling verkeerd of kapot is
Stuur binnen 48 uur na ontvangst van de goederen, een e-mail met een duidelijke vermelding van het probleem, en indien mogelijk met foto’s van het probleem naar cs@lagear.nl. De claim zal in alle gevallen worden geïnspecteerd en na acceptatie zal ons klantenservice team ervoor zorgen dat de goederen zullen worden opgehaald bij het door u opgegeven adres voor gratis retourneren. Bij terugkeer van goederen zullen deze worden geïnspecteerd en indien de claim wordt bevestigd zullen wij het volledige bedrag van de aankoop aan u terugbetalen.

Als u wilt wijzigen/iets teruggeven
Naast de ‘verkoop op afstand regelgeving’ kunt u ook de goederen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, voor een terugbetaling van de goederen of om het te ruilen voor een andere maat of kleur. Voor retouren buiten de verkoop of afstand regelgeving, zullen we de monetaire waarde van de geretourneerde goederen terug betalen, tegen de prijs waarvoor u de goederen gekocht heeft. In alle gevallen moeten de geretourneerde items in hun oorspronkelijke staat verkeren, zo ook de verpakking. Bijvoorbeeld: schoenen dienen te worden teruggestuurd, samen met de originele schoenendoos. Alle goederen zullen worden geïnspecteerd bij terugkeer. Als het product of de verpakking beschadigd is zal er €15,00 worden afgetrokken van uw teruggave. De goederen zijn uw verantwoordelijkheid totdat ze in ons magazijn terugkeren. Klik hieronder om een retour label te downloaden, of gebruik het etiket op uw levering en het retourformulier, wat bij uw goederen zit bijgesloten.

Download hier het vereiste retour formulier.

Wij raden u aan om een postdienst te gebruiken die u verzekert voor de waarde van de goederen die u terugstuurt. U kunt uw goederen die u wilt retourneren terugsturen naar:

LA Gear Europe B.V.
Ladonkseweg 9
5281 RN Boxtel
Nederland

--------------------------------------------------

Wij accepteren ook geannuleerde bestellingen onder de ‘verkoop op afstand’ verordeningen en ‘verkoop op afstand-regelgeving’. Klik hier voor meer informatie.